Egy személykocsival közlekedő 66 éves pécsi férfit igazoltattak a rendőrök hétfőn 9 óra 20 perckor Pécsen a Szentlőrinci úton. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív jelzést mutatott, ezért a rendőrök elállították további mintavételre. A férfi a rendőröknek elmondta továbbá, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A kocsivezető ellen a Pécsi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

Egy 74 éves siklósi férfit igazoltattak a rendőrök 14 óra 20 perckor a siklósi elkerülő úton. A vezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda szintén pozitív jelzést mutatott, ezért a rendőrök előállították további mintavételre.

Ugyanezen a napon 16 óra 15 perckor egy 47 éves helyi férfit igazoltattak a rendőrök Siklóson a Petőfi Sándor utcában, akinél az alkoholszonda ugyancsak pozitív jelzést mutatott, ezért őt is előállították további mintavételre. A két férfi ellen – vezetői engedélyük elvétele mellett – a Siklósi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

Egy kocsit vezető 54 éves helyi férfit igazoltattak a rendőrök hétfőn 18 óra 16 perckor Maráza belterületén. A férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért őt is előállították további mintavételre. A sofőr ellen a Mohácsi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.