Az akcióhoz számos művész, sportoló, a hazai közélet kiválóságai csatlakozott, de az évek során már megszokhattuk, hogy nemzetközi hírességek is részt vesznek a Jónak lenni jó! népszerűsítésében. Idén például A hegyi doktor című televíziós sorozat címszereplője, Hans Sigl egy általa aláírt orvosi köpenyt ajánlott fel, Rafael Nadal jelenlegi világelső teniszező pedig egy dedikált teniszütőt küld a kezdeményezés javára.

Még Európán túli hírességtől is érkezett felajánlás, mégpedig az egykor a világ legjobb labdarúgójaként számon tartott brazil Ronaldinhótól is, aki egy dedikált focilabdát juttatott el a szervezőkhöz. A jelenleg 37 esztendős, világbajnok játékos tavaly ősszel járt Budapesten, azért, hogy egy magyarok által feltalált sporteszközt népszerűsítsen.

Jónak lenni jó Ronaldinho és Nadal felajánlásaival - Már több mint 1,7 millió összegyűlt
 

 

Ekkor dedikálta azt a labdát, amelyre december 17-én, a DunaTV egész napos műsorfolyama idején majd szintén licitálni lehet. A Jónak lenni jó idén a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak gyűjt. A felajánlásokat a jonaklennijo@mtva.hu e-mail címre lehet elküldeni, aki pedig tárcsázza a 1350-es számot, hívásonként 250 forinttal támogathatja a kezdeményezést.